25. Apr 2018. Poslednja promena 2:55 PM, Apr 24, 2018

Većina utakmica borskih ekipa u subotu

U 17. kolu fudbalske Zone istok, u subotu, u 15 sati, u Kladovu se sastaju Đerdap i Majdanpek, vodeći Rtanj gostuje Svrljigu, a OFK Bor aleksinačkom Napretku. U nedelju, takođe u 15 časova, Šarbanovac je domaćin Bukoviku, a Hajduk Veljko dočekuje Malošište. U takmičenju srpskoligaša, Timok sutra dočekuje ekipu Moravca iz Mrštana, Ozren gostuje u Svilajncu, a Dunav Temniću, u Varvarinu.

Borske košarkašice zaključuju takmičenje u grupi Druge lige Jug, u subotu, u 17 časova. Gošće su im košarkašice Paraćina, ekipa sa kojom Boranke imaju dugu tradiciju upoređivanja iz prethodnih sezona i prijateljskih utakmica, a koje su na petom mestu, sa deset pobeda i sedam poraze. Boranke imaju priliku da sezonu zaključe sa svih 18 trijumfa, kao ekipa koja je postigla ubedljivo najviše, a rivalima dozvolila ubedljivo najmanje poena.

Odmah posle košarkašica, na parket će i košarkaši Bora i Zicera, u utakmici kojom nominalni domaćin, ekipa Bora, zaključuje takmičenje u istočnoj grupi Druge regionalne lige, u subotu, u 19 sati. Bor je obezbedio prvo mesto na tabeli, a Zicer je, sa utakmicom manje, na sedmom mestu u konkurenciji deset timova.

U 13. kolu Prve lige istok rukometaši Hajduk Veljka i Bora sastaju se u Negotinu u subotu, u 19 sati. Domaćin je na trećem mestu na tabeli, sa deset trijumfa i samo dva poraza, Borani su na petom mestu, ali sa zaostatkom od čak devet bodova. Tim iz Negotina u Boru je jesenas osvojio oba boda- 25:24.

U prvom od preostala četiri ligaška kola, borske odbojkašice dočekuju nišku Desetku u subotu, u 18 sati. Ekipa Majdanpeka prvog dana vikenda gostuje u Nišu, gde joj je domaćin tim Stampeda, a Zaječar dočekuje ekipu Radana, u nedelju, u 14 sati.

Klub malog fudbala Bor u subotu, u 20 časova, gostuje BSK Bujanovcu, ekipi koja je u minula dva kola preskočila Borane na tabeli i stigla do drugog mesta. Bor je jesenas osvojio bodove u prvoj međusobnoj utakmici, koja je završena rezultatom 6:5.

Borski strelci za vikend nastupaju na državnom prvenstvu u A programu, u Kraljevu. Predstavnice kluba Bor 030 i seniori Metalca nastupaju u nedelju u disciplini vazdušni pištolj, a sutra je na programu disciplina vazdušna puška, u kojoj se takmiči mlada Marija Belčić iz Metalca.

Većina utakmica borskih timova u subotu, 17. mart 2017. (RTV Bor)

Pogledajte

Gost: Aleksandar Dinić, trener u Gimnastičkom klubu BorRadio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice

Gosti: Zvezdica Pavlović, profesor ekonomske grupe predmeta u ETŠ u Boru i Isidora Bogdanović, učenica 4. razreda ETŠ...

Kategorija: Gosti Budilice

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik