26. Sep 2017. Poslednja promena 4:35 PM, Sep 25, 2017

40 miliona dinara za Jabučko ravnište

Objavljeno u Ekonomija
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR, KNJAŽEVAC - Pregovori Opštine Knjaževac i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija o nastavku investicija na Staroj planini uspešno su okončani potpisivanjem ugovora vrednog 40 miliona dinara. Projekat se odnosi na infrastrukturno opremanje Jabučkog ravništa na Staroj planini, što bi u narednom periodu trebalo da privuče nove investitore koji će dodatno ulagati u razvoj ovog kraja – očekivanja su nadležnih u Opštini Knjaževac.

Radi se o projektu kojim ćemo dobar deo Jabučkog ravništa opremiti sistemom za vodosnabdevanje i jedan deo naselja fekalnom kanalizacijom, priključenom na već postojeći sistem za prečišćavanje otpadnih voda. Nadam se da će nastavak investicionog ciklusa biti dobar signal za buduće investitore i da će Stara planina nastaviti da  živi i da se razvija“ – rekao je Milan Đokić, predsednik Opštine Knjaževac.

Kako je Đokić istakao, za dolazak investitora, neophodni su i bolji putevi o čemu je bilo reči na sastanku sa predstavnicima Javnog preduzeća „Putevi Srbije“. Tom prilikom bilo je reči o mogućnostima intenzivnijeg investiranja u neke deonice regionalne putne  mreže Timočke Krajine, pre svega u najkritičnije delove puta ka Staroj planini. Prioritet za saniranje su saobraćajnice od Knjaževca ka Kalni i od Knjaževca ka Sokobanji.

 

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova. Produkcija: Radio televizija Bor...

Kategorija: Dnevnik

Gosti: Dejan Aleksić, trener ŽKK Bor Vida Emeše, kapiten ŽKK Bor Nena Trajčevska, ŽKK BorRadio televizija Bor ( RTV...

Kategorija: Gosti Budilice

Gost: Goran Vranov, streljački klub "Metalac" BorRadio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice