27. May 2018. Poslednja promena 9:34 AM, May 27, 2018

Rotari klub donirao veš mašine Domu zdravlja

Objavljeno u Zdravstvo
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

BOR-  Rotari klub u Boru poklonio je dve veš mašine, vrednosti 60.000 dinara, borskom  Domu zdravlja povodom Svetskog dana zdravlja. Ovom donacijom Rotari klub nastavlja akciju pomoći lokalnoj zajednici, što im je i osnovni cilj.

„Ovim poklonom želimo da čestitamo Svetski dan zdravlja ovoj borskoj zdravstvenoj ustanovi. Danas je i dve godine od osnivanja Rotari kluba, pa je ovo jedinstvena prilika da dva značajna datuma obeležimo ovim poklonom“, rekao je predsednik Rotari kluba u Boru Vladan Mijailović.

Donacija je veoma značajna za borski Dom zdravlja, jer su do sada u ovoj zdravstvenoj ustanovi za pranje mantila i ostalog veša izdvajali značajna sredstva.

„Mašine su nam preko potrebne, jer ćemo ih koristiti za pranje lekarskih mantila, ali i ostalog veša. Na taj način uštedećemo od 50.000 do 80.000 dinara mesečno što je na godišnjem nivou više od 800.000 dinara“, istakla je dr Vesna Radosavljević, direktora Doma zdavlja u Boru.

U protekle dve godine Rotari klub Bor poklonio je borskoj bolnici aspirator za hiruršku salu i hirurški nož, kao i razne uređaje borskim školama. Slične akcije pomoći lokalnoj zajednici biće nastavljene i u narednom periodu.

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Hronika Majdanpeka

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Hronika Zaječara