25. Jun 2018. Poslednja promena 2:24 PM, Jun 25, 2018

Uskrs u Zoološkom vrtu

Objavljeno u Društvo
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR- Borski  Zoološki vrt pridružio se i ove godine obeležavanju Uskršnjih praznika darivanjem jaja svakom posetiocu. Ukupno je za  sam Uskrs pripremljeno 150 ofarbanih jaja. Iako je vreme prohladno,  Borani su, kao i svakog praznika, u velikom broju posetili Zoološki vrt.

Mi smo stalni posetoci Zoološkog vrta, ovde nam je lepo, a posebno smo se obradovali uskšrnjim jajima“, kaže jedna Boranka koja je sa unucima posetila Zoološki vrt.

Zoo vrt sve veće datume obeležava, pa  tako i jedan od najvećih- Uskrs. Svakom posetiocu pripremili smo simboličan poklon- farbano jaje“, rekla je Slađana Savić, PR Javnog preduzeća Zoološki vrta Bor i dodala da je Zoo vrt za uskršnje praznike dobro posećen, juče je bilo više od 250 posetilaca.

Prosečno dnevno  tokom leta i vikenda  Zoološki vrt  poseti oko 200 Borana i gostiju. Da bi broj posetilaca bio što veći ovde planiraju konstantno obogaćivanje sadržaja. Već sredinom maja biće organizovan prvi Sajam domaće radinosti. Cena ulaznice je i dalje nepromenjena -100 dinara.

 

Pogledajte

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Hronika Majdanpeka

Gosti: Selena Ristić Vitomirović, Dečiji centar ZaječarRadio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Hronika Boljevca