20. Aug 2017. Poslednja promena 5:07 PM, Aug 20, 2017

Pripreme za "Timočki maraton"

Objavljeno u Sport
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR, ZAJEČAR- U Zaječaru su u toku su pripreme za drugi Timočki maraton čiji je osnovni cilj očuvanje kulturno istorijskih spomenika “Bastioni“, kao i promocija zdravih stilova života. Članovi Omladinsko planinarsko smučarskog društva „Dragan Radosavljević“ su počeli uređenje tvrđava, koje su podignute krajem 19 i početkom 20 veka, oko kojih vode staze maratona.

„Do sada je sređeno šest bastiona, a imamo još dva utvrđenja. Počeli smo markiranje staza i nadamo sa da će do kraja naredne nedelje ovaj posao bit završen", rekao je Miroslav Žikić, predsednik OPSD „Dragan Radosavljević“ u Zaječaru.

Očekuje se da će na drugom „Timočkom maratonu“ učestvovati od 600 do 1. 000 maratonaca, rekreativaca i školske omladine. Zbog toga su staze prilagođene svim uzrastima od amatera do vrsnih profesionalaca.

Timočki maraton će biti održan 13. maja, a organizator, je Omladinsko planinarsko smučarsko društvo Dragan Radosavljević u Zaječaru. Prvoplasiranim učesnicima biće podeljeni pehari i medalje.

Više iz ove kategorije Finale boks meča u Zaječaru »

Pogledajte

Nedeljni pregled najvažnijih vesti Televizije Bor. Nedeljom u 19.20 h.Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV...

Kategorija: Info 7

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Aktuelno

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik