19. Aug 2017. Poslednja promena 3:09 PM, Aug 19, 2017

Pokloni za porodilje i decu u Opštoj bolnici

Objavljeno u Društvo
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Članice Kola srpskih sestara u Boru posetile su, povodom uskršnjih praznika, borsko Porodilište i Dečije odeljenje Opšte bolnice. Pored lepih želja, one su majkama novorođenčadi uručile poklon pakete sa garderobom za bebe, dečijom kozmetikom i hranom.

BOR - Članice Kola srpskih sestara u Boru posetile su, povodom uskršnjih praznika, borsko Porodilište i Dečije odeljenje Opšte bolnice. Pored lepih želja, one su majkama novorođenčadi uručile poklon pakete sa garderobom za bebe, dečijom kozmetikom i hranom.

Članice borskog Kola srpskih sestara podelile su i mališanima na Dečjem odeljenju Opšte bolnice u Boru prigodne poklon pakete, slatkiše, voće i uskršnja jaja.

Ovakva akcija organizuje se godinama, a iako su pokloni skromni, daruju se od srca, onima koji su budućnost Srbije, kažu u Kolu srpskih sestara u Boru.

 

Pokloni za porodilje i decu u Opštoj bolnici, 18. april 2017. (RTV Bor)

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova. Produkcija: Radio televizija Bor...

Kategorija: Dnevnik

Gost: Dragana Ignjatović, v.d.direktora Muzeja rudarstva i metalurgije BorRadio televizija Bor ( RTV...

Kategorija: Gosti Budilice