19. Aug 2017. Poslednja promena 3:09 PM, Aug 19, 2017

Divlje deponije i čišćenje grada

Objavljeno u Društvo
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR - Problem divljih deponija, kojih u Boru svake godine ima mnogo, posebno u prolećnom i jesenjem periodu, kada se uređuju bašte, radnici Javno komunalnog preduzeća Treći oktobar rešavaju stalnim odvoženjem i uklanjanjem smeća na mestima gde građani najčešće stvaraju divlje deponije. Poslednje dve godine akcije prolećnog i jesenjeg uređenja mesnih zajednica i uklanjanja nagomilanog otpada, zamenjene su stalnim radom na terenu.

Problema često ima posle građevinskih radova u stanovima ili kućama, kaže Dalibor Orsovanović, direktor JKP "Treći oktobar", jer građani često šut ostavljaju na teško pristupačnim mestima za komunalna vozila.

Radnici ovog preduzeća završavaju orezivanje krošnji drveća u gradu, a počelo je i košenje zelenih površina. Naredne nedelje u planu je da počne i uređenje Borskog jezera, pred prvomajske praznike.

                                             

Divlje deponije i čišćenje grada, 20. april 2017. (RTV Bor)

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova. Produkcija: Radio televizija Bor...

Kategorija: Dnevnik

Gost: Dragana Ignjatović, v.d.direktora Muzeja rudarstva i metalurgije BorRadio televizija Bor ( RTV...

Kategorija: Gosti Budilice