25. Apr 2018. Poslednja promena 2:55 PM, Apr 24, 2018

Divlje deponije i čišćenje grada

Objavljeno u Društvo
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR - Problem divljih deponija, kojih u Boru svake godine ima mnogo, posebno u prolećnom i jesenjem periodu, kada se uređuju bašte, radnici Javno komunalnog preduzeća Treći oktobar rešavaju stalnim odvoženjem i uklanjanjem smeća na mestima gde građani najčešće stvaraju divlje deponije. Poslednje dve godine akcije prolećnog i jesenjeg uređenja mesnih zajednica i uklanjanja nagomilanog otpada, zamenjene su stalnim radom na terenu.

Problema često ima posle građevinskih radova u stanovima ili kućama, kaže Dalibor Orsovanović, direktor JKP "Treći oktobar", jer građani često šut ostavljaju na teško pristupačnim mestima za komunalna vozila.

Radnici ovog preduzeća završavaju orezivanje krošnji drveća u gradu, a počelo je i košenje zelenih površina. Naredne nedelje u planu je da počne i uređenje Borskog jezera, pred prvomajske praznike.

                                             

Divlje deponije i čišćenje grada, 20. april 2017. (RTV Bor)

Pogledajte

Gost: Aleksandar Dinić, trener u Gimnastičkom klubu BorRadio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice

Gosti: Zvezdica Pavlović, profesor ekonomske grupe predmeta u ETŠ u Boru i Isidora Bogdanović, učenica 4. razreda ETŠ...

Kategorija: Gosti Budilice

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik