26. Sep 2017. Poslednja promena 4:35 PM, Sep 25, 2017

Ministarstvo kulture podržalo projekat RTV Bor „Zajedno možemo sve“

BOR - Televizija Bor dobila je podršku Ministarstva kulture i informisanja za realizaciju projekta „Zajedno možemo sve“. Ovim projektom Televizija Bor učestvovala je na Konkursu za sufinansiranje projekata iz oblasti javnog informisanja osoba sa invaliditetom koji je bio raspisan početkom godine. Od 158 pristiglih prijava, Komisija je odlučila da sredstva dodeli za realizaciju 22 projekta među kojima je i projekat naše medijske kuće. Od svih medijskih kuća sa područja Borskog i Zaječarskog okruga koje su učestvovale na konkursu, Televizija Bor je jedini medij koji je dobio podršku Ministarstva za realizaciju projekta uz obrazloženje da je naš projekat usklađen sa realnim problemima i potrebama osoba sa invaliditetom.

Cilj projekta je bolje informisanje o mogućnostima zapošljavanja i ostvarivanja prava iz oblasti socijalne zaštite, promocija obrazovnih, kulturnih i sportskih dostignuća i povećanje društvenog aktivizma osoba sa invaliditetom. Na našem programu biće emitovan serijal emisija kao i više televizijskih paketa u dnevno-informativnom programu a realizacija projekta će početi nakon potpisivanja ugovora.

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova. Produkcija: Radio televizija Bor...

Kategorija: Dnevnik

Gosti: Dejan Aleksić, trener ŽKK Bor Vida Emeše, kapiten ŽKK Bor Nena Trajčevska, ŽKK BorRadio televizija Bor ( RTV...

Kategorija: Gosti Budilice

Gost: Goran Vranov, streljački klub "Metalac" BorRadio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice