26. Sep 2017. Poslednja promena 4:35 PM, Sep 25, 2017

Devet požara u Boru u toku popodneva

Objavljeno u Hronika
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

BOR - U opštini Bor tokom popodneva izbilo je devet požara u kojima su izgoreli  kuća i pomoćni objekat u naselju „Malazija", traktor u Brestovcu , garaža u ulici Save Kovačevića i 30 hektara niskog rastinja. Povređenih nije bilo, a požari su, zahvaljujući brzom intervencijom vatrogasaca lokalizovani.

Najveći požar izbio je u blizini Novog Gradskog Centra i zahvatio je 15 hektara niskog rastinja. Zbog visoke temperature i jakog vetra  vatra se veoma brzo širila, tako da je  zapretila  zgradama u ovom borskom naselju i predajniku Radio televizije Bor. U gašenju požara učestvovalo je  dvadesetak vatrogasaca iz Bora, Negotina i Kladova. U pomoć su pristigli pripadnici spasličke  ekipe  Rudarsko topioničarskog basena kao i mehanizacija Javno komunalnih preduzeća  i borskog Basena. Na mesto požara došli su predsednik Opštine Bor Živorad Petrović i njegov zamenik Saša Vukadinović.

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova. Produkcija: Radio televizija Bor...

Kategorija: Dnevnik

Gosti: Dejan Aleksić, trener ŽKK Bor Vida Emeše, kapiten ŽKK Bor Nena Trajčevska, ŽKK BorRadio televizija Bor ( RTV...

Kategorija: Gosti Budilice

Gost: Goran Vranov, streljački klub "Metalac" BorRadio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice