21. Feb 2018. Poslednja promena 5:52 PM, Feb 20, 2018

Saradnja „Hunan Gold Group“ i RTB-a Bor na obostrano zadovoljstvo

BOR- Direktor „Hunan Gold grupe“ Čen Ze Lu i i potpresednik Čen Fei Bo iz kineske provincije Hunan, kao i predstavnici kineske ambasade u Beogradu, posetili su danas Rudarsko topioničarski basen Bor i sa menadžmetom basena razgovarali o uspostavljanju poslovne saradnje. Nakon obilaska površinskog kopa, flotacije Veliki Krivelj, nove topionice, predstavnici kineske kompanije izrazili su zadovoljstvo onim što su videli.

„Jak utisak na nas su ostavili tehnologija i Površinski kopovi koje smo posetili, i nadam se da ćemo uspostaviti uspešnu saradnju uz obostranu korist sa RTB-om“, rekao direktor „Hunan Gold Grupe“ Čen Ze Lu.

„Direktor kineske kompanije je posetio pogone Rudarsko topioničarskog basena Bor i sa velikim oduševljenjem izrazio svoje impresije. Mogli su da vide šta smo sve uradili, ali istina je da RTB-u nedostaje kapital za otvaranje sopstvenih rudnika i popunu vladinog projekta „Nove topionice“ koncetratom iz sopstvenih rudnika. Domaći koncentrat donosi znatno veću zaradu od uslužne prerade koncentrata“, rekao je generalni direktor Rudarsko topioničarskog basena Bor Blagoje Spaskovski.

"Hunan Gold grupa" je velika kineska kompanija za proizvodnju zlata, bakra, antimona i ostalih metala, iz provincije Hunan koja je desetak puta veća od Srbije.

Saradnja na obostrano zadovoljstvo, 03. jul 2017 (RTV Bor)

Pogledajte

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Aktuelno

Gost: Milovan Božović, koordinator rada srednjih škola u BoruRadio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova. Produkcija: Radio televizija Bor...

Kategorija: Dnevnik