25. Jul 2017. Poslednja promena 2:36 PM, Jul 25, 2017

Svakog četvrtka građani kod predsednika Opštine

Objavljeno u Društvo
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR - Predsednik Opštine Bor Aleksandar Milikić sa saradnicima primaće građane svakog četvrtka od deset do 16 sati radi rešavanja njihovih problema. Danas je pomoć lokalne samouprave zatražilo četrdesetak građana Bora i okolnih sela.

"Dobro je za sve, jer mi kao opština tako saznajemo gde smo radili dobro, a gde ne i na koji način da to rešimo. Dobro je što ljudima pomažemo, a to je obaveza opštine. Pošto su građani do sada sami zakazivali, odlučili smo da svakog četvrtka mi organizujemo prijeme, samo ne u prostorijama Opštine Bor nego u njihovim selima", rekao je predsednik Opštine Bor Aleksandar Milikić.

Prvog četvrtka najveći problemi  sa kojima se suočavaju građani su komunalni i zapošljavanje. 

"Ja sam srećan što građani traže da neko brine o njima, a to je upravo lokalna samouprava i mi ćemo od danas pa nadalje neposredno biti njima na raspolaganju", dodao je Milikić.

Inače, predsednik Opštine Bor Aleksandar Milikić je obećao da će u narednom periodu mesečno jednom održavati i konferenciju za novinare.

"Još uvek se nisam zvaničmo pojavio na koferenciji za novinare, malo je bilo vremena da izađem sa konkretnim obrazloženjima šta radimo i preduzimamo", rekao je Milikić.

Za većinu problema postoji rešenje, imamo ideje kako da ih prevaziđemo, a to ćemo saopštiti na konferenciji za novinare već naredne nedelje, obećao je Milikić.

   

 

Svakog četvrtka građani kod predsednika Opštine, 13. jul 2017. (RTV Bor)

Pogledajte

Kategorija: Gosti Budilice
Kategorija: Gosti Budilice

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova. Produkcija: Radio televizija Bor...

Kategorija: Dnevnik