26. Sep 2017. Poslednja promena 4:35 PM, Sep 25, 2017

Svakog četvrtka građani kod predsednika Opštine

Objavljeno u Društvo
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR - Predsednik Opštine Bor Aleksandar Milikić sa saradnicima primaće građane svakog četvrtka od deset do 16 sati radi rešavanja njihovih problema. Danas je pomoć lokalne samouprave zatražilo četrdesetak građana Bora i okolnih sela.

"Dobro je za sve, jer mi kao opština tako saznajemo gde smo radili dobro, a gde ne i na koji način da to rešimo. Dobro je što ljudima pomažemo, a to je obaveza opštine. Pošto su građani do sada sami zakazivali, odlučili smo da svakog četvrtka mi organizujemo prijeme, samo ne u prostorijama Opštine Bor nego u njihovim selima", rekao je predsednik Opštine Bor Aleksandar Milikić.

Prvog četvrtka najveći problemi  sa kojima se suočavaju građani su komunalni i zapošljavanje. 

"Ja sam srećan što građani traže da neko brine o njima, a to je upravo lokalna samouprava i mi ćemo od danas pa nadalje neposredno biti njima na raspolaganju", dodao je Milikić.

Inače, predsednik Opštine Bor Aleksandar Milikić je obećao da će u narednom periodu mesečno jednom održavati i konferenciju za novinare.

"Još uvek se nisam zvaničmo pojavio na koferenciji za novinare, malo je bilo vremena da izađem sa konkretnim obrazloženjima šta radimo i preduzimamo", rekao je Milikić.

Za većinu problema postoji rešenje, imamo ideje kako da ih prevaziđemo, a to ćemo saopštiti na konferenciji za novinare već naredne nedelje, obećao je Milikić.

   

 

Svakog četvrtka građani kod predsednika Opštine, 13. jul 2017. (RTV Bor)

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova. Produkcija: Radio televizija Bor...

Kategorija: Dnevnik

Gosti: Dejan Aleksić, trener ŽKK Bor Vida Emeše, kapiten ŽKK Bor Nena Trajčevska, ŽKK BorRadio televizija Bor ( RTV...

Kategorija: Gosti Budilice

Gost: Goran Vranov, streljački klub "Metalac" BorRadio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice