26. Apr 2019. Poslednja promena 3:04 PM, Apr 25, 2019

SENI 25. Republičke sportske igre paraplegičara i kvadriplegičara Srbije u Boru

Objavljeno u Sport
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR - Savez paraplegičara i kvadriplegičara Srbije od danas do subote organizuje 25. SENI Republičke sportske igre, u Boru i na Borskom jezeru. U Sportskom centru danas se održava takmičenje u stonom tenisu i streljaštvu, a u pikadu- u hotelu „Jezero“ na Borskom jezeru. Svečano otvaranje jubilarnih 25. Republičkih sportskih igara Saveza paraplegičara i kvadriplegičara Srbije je sutra, u devet sati, a prisustvovaće predstavnici Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, predsednik Opštine Bor Aleksandar Milikić, i predsednik Saveza paraplegičara i kvadriplegičara Srbije Mihailo Pajević.

Po otvaranju igara, slede takmičenja u atletskim bacačkim disciplinama: bacanju kugle, koplja, diska i čunja. Takođe i takmičenje u šahu, kojim se završava takmičarski deo igara. Igre podržava Ministarstvo za rad, zapošljavenje, boračka i socijalna pitanja, kompanija „Inpharm“ sa brendom SENI i pojedinačni donatori.

Učestvovaće 120 takmičara iz gradova širom Srbije, a među njima biće i proslavljeni paraolimpijci Željko Dimitrijević i Draženko Mitrović.

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Stranačka hronika

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik