26. Sep 2017. Poslednja promena 4:35 PM, Sep 25, 2017

Novi objekti „Tekijanke“ i u Knjaževcu

Objavljeno u Društvo
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR - Nakon Bora, Negotina, Kladova i Majdanpeka kompanija "Tekijanka" će i u Knjaževcu, u drugoj polovini oktobra, otvoriti dva trgovinska objekta. Tim povodom organizovana su dva intervjua kandidata sa timom za selekciju, a ovih dana u Kladovu će uslediti i treći. Na putu za Kladovo kandidati za rad u knjaževačkim marketima posetili su objekte u Boru i Negotinu.

"U Boru je danas šezdesetak kandidata, koji nakon posete našim objetima, idu na treći krug razgovora u Kladovu, gde će se odrediti ko nastavlja obuku za radna mesta. Imali smo jako težak zadatak da izaberemo kandidate za treći intervju, jer ih je bilo 250 prijavljenih. Knjaževčani su nas oduševili spremnošću na saradnju i jako se radujemo što ćemo se družiti sa njima", rekla je Andrijana Stojković, marketing menadžer u Kompaniji „Tekijanka“.

Za rad u objektima "Tekijanke" u Knjaževcu neophodni su prodavci, mesari, magacioneri, kasiri, menadžeri.

"Ja sam u trgovini bila i do sada tako da mi je posao poznat", kaže jedan od kandidata za posao u "Tekijanki", a među prijavljenima je i medicinska sestra, koja ne može da nađe posao u struci.

"Mora nešto da se radi, zato sam i odlučila da promenim profesiju", dodaje ona.

Obuka kandidata će početi 18. septembra i trajaće tri nedelje, a koliko će biti zaposlenih u objektima u Knjaževcu još uvek se ne zna.

 

 

Pogledajte

Kategorija: Gosti Budilice
Kategorija: Gosti Budilice

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova. Produkcija: Radio televizija Bor...

Kategorija: Dnevnik