19. Sep 2018. Poslednja promena 8:03 AM, Sep 19, 2018

Hapšenja zbog droge i oružja

Objavljeno u Hronika
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Srpska policija, u akcijama širom zemlje, zaplenila je veću količinu oružja, više od 84 kilograma narkotika i otkrila pet laboratorija za uzgoj marihuane. Uhapšene su 132 osobe osumnjičene za trgovinu narkoticima ili za nedozvoljeno posedovanje i nošenje oružja.

Borska policija uhapsila je S.Đ, starog 39 godina, kod koga je, prilikom pretresa prostorija, pronađeno oko 15 kilograma marihuane. Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Negotinu, a sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

Policija u Boru otkrila je i laboratoriju za uzgoj marihuane i uhapsila D.V, starog 32 godine. Prilikom pretresa, policija je pronašla oko 400 grama marihuane, sadnice, seme i laboratorijski pribor za uzgoj ove opojne biljke. Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, a sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

Borska policija privela je i A.M, starog 32 godine, osumnjičenog da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. U pretresu prostorija, pronašla je karabin, malokalibarsku i vazdušnu pušku, 11 metaka i dva optička nišana. Uz krivičnu prijavu, osumnjičeni je privreden Osnovnom javnom tužilaštvu u Boru.

Pogledajte

Gost: Milan Jelenković, načelnik Odeljenja Republičkog zavoda za statistiku u ZaječaruProdukcija: Radio televizija Bor...

Kategorija: Gosti Budilice

Gost: Milutin Simić, v. d. direktor JKP „Toplana“ BorProdukcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik