26. Apr 2019. Poslednja promena 3:04 PM, Apr 25, 2019

Dušeci za borsku Bolnicu

Objavljeno u Društvo
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

 

BOR- Opšta bolnica u Boru dobila je još jednu donaciju. Reč je o 26 dušeka, namenjenih celom  grudnom odeljenju. Ovo je samo jedna od mnogobrojnih donacija, koja je ova ustanova dobila u cilju poboljšanja kvaliteta smeštaja pacijenata.

To mnogo znači nama i našim pacijentima. Uz određenu terapiju koju dajemo smeštaj je najbitniji,rekla je dr Nela Mitić, načelnik grudnog odeljenja.

Svaka donacija je vredna. U zadnjih nekoliko meseci se to intenziviralo. Menja se spoljašnji i unutrašnji i izgled Bolnice, a u toku je i opremanje. Donacije poput dušeka su veoma značajne ,pre svega, za pacijete. Finansijska sredstva koja se dobiju od resornog  ministarstva, uglavnom, se potroše za nabavku aparata i nove opreme, a za posteljine, pidžame i uniforme nikad ne stigne dovoljno para“, istakao je direktor Opšte bolnice  Goran Joksimović.

Bilo koja vrsta pomoći  je dobro došla. Posebno u teškim situacijama se vidi ko je zapravo  pravi prijatelj.

Sve ovo je za narod, kojem je potrebna pomoć. Mi zdravi tražimo mnogo,a oni samo jedno- da ozdrave. Želim im dobro zdravlje, mnogo sreće i da Novu godinu dočekaju kući sa svojim najmilijima“,rekao je direktor Rudarsko topioničarskog basena Bor Blagoje Spaskovski.

 Borska Opšta bolnica je u zadnjih nekoliko dana dobila još 350 štepanih deka i više od 300 ćebadi.

 

Dušeci za borsku Bolnicu, 25. decembar 2017. (RTV Bor)

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Stranačka hronika

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik