17. Aug 2018. Poslednja promena 11:12 AM, Aug 17, 2018

Uhapšeni zbog napada na policajce u Boru

Objavljeno u Hronika
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR- Borska policija uhapsila je četiri osobe, među kojima i jednu ženu, osumnjičene da su danas napali policijske službenike i naneli im povrede.

Uhapšeni su R.Z. (1974), Š.Z. (1979), S.Z. (1990) i S.Z. (1993) iz Bora. Osumnjičeni su sa još desetak osoba došli ispred zgrade Policijske uprave u Boru u kojoj se nalazio njihov šesnaestogodišnji rođak koga su policajci, zajedno sa trinaestogodišnjakom, zatekli u Ulici 7. juli u Boru sa limom za koji se sumnja da je ukraden. Sumnja se da je Š.Z. prvo zapretio policajcu, a potom ga uhvatio za rukav i povukao, a zatim su policajca on i R.Z. više puta udarili.  Drugog policajca je napao S.Z. i pokušao da pobegne ali ga je napadnuti policajac sprečio u tome. Takođe, S.Z. se sumnjiči da je kamenicama gađala policijske službenike, saopštila je policija. Osumnjičeni će biti sprovedeni nadležnom tužilaštvu a protiv maloletnika biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti. Dvojica povređenih policajaca zbrinuta su u bolnici u Boru.

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Gost: Radiša Petković, koordinator rada Borskih osnovnih školaRadio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice

Gost: Maja Bakoč, v.d. direktor Turističke organizacije BorRadio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice