26. Apr 2019. Poslednja promena 3:04 PM, Apr 25, 2019

Sve pohvale borskom zdravstvu

BOR-  Berislav Vekić, državni sekretar  Ministrarstva zdravlja posetio je Dom zdravlja i Opštu bolnicu u Boru, i najpre razgovarao sa pacijentima  o uslovima na odeljenjima. Pacijenti su zadovoljni, ali i sam Berislav Vekić koji je posebno pohvalio, rad zdravstvenih radnika,  higijenu u ovoj zdravstvenoj ustanovi, ali i opremljenost  nekih odeljenja.

Za godinu dana postignut je izuzetan napredak u Opštoj bolnici. Renovirano je pet,šest odeljenja. Intezivna nega je odlično opremljena, Higijena u bolnici je na zavidnom nivou  i u direktnoj komunikacioji sa pacijentima mogao sam se uveriti koliko su oni zadovoljni uslugom  i brigom svih sestara, tehničara,lekara, rekao je državni sekretar Berislav Vekić.

U prehodnoj godini dosta toga je urađeno kako bi kvaitet usluga bio što bolji. Posebno je značajno uvođenje novih tehnologija.

Uveli smo nove tehnologije na očnom ginekološkom, ortopedskom i urloškom odeljenju. Renovirana je takođe i boska Bolnica, istakao je direktor ove zdravstvene ustanove dr. Goran Joksimović.

Lokalna samouprava Bor, a posebno Rudarsko topioničarski Basen pomaže borsko zdravstvo- direktnim donacijama, ali uz pomoć poslovnih partnera, koji su imali razumevanja.

Kao društveno odgovorna Kompanija mi ćemo i dalje nastaviti  da pomažemo uređenju zdravstvenih objekata u gradu i u selima, dodao je Nebojša Videnović, direktor Rudnika bakra Bor  Nebojša Videnović.

Kao lokalna samouprava kroz rad javnih preduzeća  potrudili smo se da stvorimo bolje uslove za naše sugrađane koji koriste usluge naše Bolnice. Krajem prošle godine počeli smo da pomažemo i renoviranje jednog bloka bolnice, istakao je predsednik Opštine Bor Aleksandar Milikić.

Veoma je bitno, istakao je Milikić, da zajedničkim snagama Ministrastvo zdravlja, lokalna samouprava, Rudarsko topioničarski  Basen stvore našim sugrađanima najbolje uslove za lečenje.

 

Sve pohvale borskom zdravstvu, 25. februar 2018. (RTV Bor)

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Stranačka hronika

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik