19. Sep 2018. Poslednja promena 8:03 AM, Sep 19, 2018

Podrška ženama na hemioterapiji

Objavljeno u Zdravstvo
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR - Društvo za borbu protiv raka, na inicijativu predsednika društva dr Gorana Bogdanovića, tradicionalno na Dan žena, pacijentkinjama koje se leče na odeljenju onkologije Opšte bolnice u Boru u znak pažnje priredi zajedničko druženje.

"Inače, 2018. je godina jubileja za onkološku službu koja ove godine obeležava 25 godina od osnivanja. Osim toga, ceo mart je mesec posvećen borbi protiv raka, pa je svaka aktivnost Društva za borbu protiv raka usmerena ka podizanju svesti kod ljudi o značaju prevencije, rane dijagnostike i pravilnog lečenja", istakla je dr Svetlana Dimitriev, subspecijalista onkologije borske Opšte bolnice.  

Osim lečenja i pružanja nege pacijentima, što predstavlja primarni zadatak lekara i medicinskih sestara onkološke službe, topla reč uz vitaminsko posluženje i osmomartovko cveće, učinili su da pacijentkinjama koje su na hemioterapiji Dan žena protekne u dobrom i prijatnom raspoloženju.

Pogledajte

Gost: Milan Jelenković, načelnik Odeljenja Republičkog zavoda za statistiku u ZaječaruProdukcija: Radio televizija Bor...

Kategorija: Gosti Budilice

Gost: Milutin Simić, v. d. direktor JKP „Toplana“ BorProdukcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik