19. Sep 2018. Poslednja promena 8:03 AM, Sep 19, 2018

Veliko interesovanje za javne radove

Objavljeno u Ekonomija
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR - Na javnim radovima u Borskom okrugu ove godine će, prema odluci nadležnog ministarstva, biti zaposleno 114 osoba. Prijavljivanje privrednih subjekata je završeno, a za organizaciju javnih radova ove godine konkurisalo je znatno više poslodavaca u odnosu na opredeljena sredstva.

Na području Borskog okruga prijavilo se tridesetak potencijalnih poslodavaca, a odluka o tome koji će javni radovi biti sprovedeni biće doneta do kraja meseca.

Javni radovi mogu da traju najviše četiri meseca, kažu u borskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje. Planirano je da od 114 lica koja će biti angažovana 40 budu osobe sa invaliditetom, dok će prioritet za ostalih 74 mesta imati teže zapošljive kategorije stanovništva, pre svega korisnici socijalne pomoći, Romi, nekvalifikovana lica, osobe koje su proglašene tehnološkim viškom i dugoročno nezaposleni.

Konkurs za javne radove, 2. april 2018. (RTV Bor)

Pogledajte

Gost: Milan Jelenković, načelnik Odeljenja Republičkog zavoda za statistiku u ZaječaruProdukcija: Radio televizija Bor...

Kategorija: Gosti Budilice

Gost: Milutin Simić, v. d. direktor JKP „Toplana“ BorProdukcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik