19. Sep 2018. Poslednja promena 3:39 PM, Sep 18, 2018

Manji problemi sa javnim gradskim prevozom u Boru

Objavljeno u Društvo
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR - Stanovnici mesne zajednice Banjsko Polje, koji koriste javni gradski prevoz i oni koji žive u okolini Borskog jezera, jutros su bili neprijatno iznenađeni, jer se autobus koji je po redu vožnje trebalo u 6 sati da krene sa jezera, a dvadeset minuta kasnije iz Banjskog polja, nije pojavio. takođe, nije bilo ni linije u 6 sati deset minuta koja polazi sa stanice Bunar blizu mesne zajednice Brezonik.

Ove linije gradskog prevoza najviše koriste stanovnici koji su zaposleni u nekom preduzeću u Boru kako bi na posao stigli do sedam sati.

U Opštinskoj upravi u Boru kažu da promena u redu vožnje nema, već je u pitanju bio nesporazum sa auto prevoznikom "Bortravel" koji je zadužen za javni prevoz u gradu. Opštinski saobraćajni inspektor je bio na terenu, a u razgovorima sa predstavnicima Bortravela otklonjene su sve nedoumice, tako da se ovakve situacije neće ponavljati, niti će red vožnje biti menjan, naglašavaju u opštinskoj upravi Bor.

Više iz ove kategorije Strategija podsticanja rađanja »

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Stranačka hronika