17. Aug 2018. Poslednja promena 11:12 AM, Aug 17, 2018

Završena grejna sezona u Boru

Objavljeno u Društvo
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR - Grejna sezona u Boru je zvanično završena, kotlovi u borskoj toplani su ugašeni, a radnici ovog komunalnog preduzeća već su počeli njihov remont.

Prema rečima v.d. direktora JKP Toplana Milutina Simića, protekla sezona bila je jedna od najtežih, prvenstveno zbog toga što do primopredaje dužnosti u septembru, pripreme i remont kotlova nisu bile urađene, niti je nabavka uglja bila završena. Nešto toplije vreme u prvom delu grejne sezone omogućilo je završetak ovih radova  i sanaciju delova mreže, čime su, uz dvadeset četvoro časovni režim rada značajno smanjeni gubici u mreži. Tokom grejne sezone utrošeno je 47 hiljada tona uglja, 6 hiljada manje u odnosu na 2016. godinu.

Kako bi naredna grejna sezona mogla uspešno da počne neophodno je ulaganje u remont opreme od oko 50 miliona dinara, naglašava Simić. O obezbeđivanju ovih sredstava u narednom periodu razgovaraće se sa nadležnim ministarstvom i lokalnom samoupravom.

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Gost: Radiša Petković, koordinator rada Borskih osnovnih školaRadio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice

Gost: Maja Bakoč, v.d. direktor Turističke organizacije BorRadio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice