17. Aug 2018. Poslednja promena 11:12 AM, Aug 17, 2018

Hapšenja zbog krivičnih dela protiv polne slobode i protiv braka i porodice

Objavljeno u Hronika
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Srpska policija, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, uhapsila je u prethodnih nekoliko dana 41 osobu zbog krivičnih dela protiv polne slobode i protiv braka i porodice. Protiv 55 osoba podnete su krivične prijave u redovnom postupku, dok su dve osobe uhapšene po prethodno raspisanim potragama, kaže se u saopštenju MUP-a Srbije.

Osnovnom javnom tužilaštvu u Negotinu, pripadnici Policijske uprave u Boru priveli su B.S, rođenog 1986. godine, osumnjičenog za nasilje u porodici, jer je najpre, pod dejstvom alkohola, telefonom pretio vanbračnoj supruzi da će je ubiti, iste pretnje ponovio i preko njene majke, a policija ga je zatekla u kući oštećene u koju je ušao kroz prozor i pritom od njega oduzela nož.

Borska policija podnela je krivične prijave protiv tridesetjednogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je polno uznemiravao oštećenu žensku osobu u krugu autobuske stanice i protiv muškarca starog 47 godina, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici. Osumnjičeni se tereti da je, nakon kraće svađe, više puta udario maloletnu ćerku.

 

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Gost: Radiša Petković, koordinator rada Borskih osnovnih školaRadio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice

Gost: Maja Bakoč, v.d. direktor Turističke organizacije BorRadio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice