17. Aug 2018. Poslednja promena 11:12 AM, Aug 17, 2018

Kako do posla? - Klub za traženje posla

BOR - Nacionalna služba za zapošljavanje u svojim filijalama, kao značajnu pomoć nezaposlenim licima u okviru mera aktivne politike zapošljavanja, organizuje rad sa mentorima u okviru Kluba za traženje posla.

Prema rečima Jasmine Lazarević, savetnika za zapošljavanje, za razliku od ostalih obuka, kroz Klub za traženje posla prolaze sve kategorije nezaposlenih lica sa evidencije.

U zavisnosti od interesovanja, program traje od pet do deset dana, a nezaposlena lica imaju priliku da steknu potrebna znanja o mestima na internetu na kojima mogu da dobiju informacije mogućem zaposlenju, provere lične sposobnosti kako bi mogli da se kvalitetno predstave poslodavcu i o tome kako da napišu svoju radnu biografiju, propratno i motivaciono pismo.

Po završetku programa polaznici imaju mogućnost da po potrebi koriste računare za pretraživanje interneta u Nacionalnoj službi zapošljavanja  još 40-tak dana i da dodatno razgovaraju sa savetnikom o boljoj primeni stečenih znanja.

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Gost: Radiša Petković, koordinator rada Borskih osnovnih školaRadio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice

Gost: Maja Bakoč, v.d. direktor Turističke organizacije BorRadio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice