26. Apr 2019. Poslednja promena 3:04 PM, Apr 25, 2019

Istraga o krađi zlata u RTB-u Bor se ne prekida

Objavljeno u Hronika
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR - Povodom informacije koja se pojavila u pojedinim medijima da je Služba za borbu protiv organizovanog kriminala ponovo ušla u pogon zlatare RTB-a Bor, kako bi do detalja utvrdila na koji način je u krađi zlata, koja je otkrivena pre nešto više od mesec dana, iznošen zlatni prah, oglasila se pres služba kombinata bakra.

U saopštenju se kaže da istraga ovog slučaja nije ni prekidana, tako da informacija o tome da je Služba za borbu protiv organizovanog kriminala ponovo ušla u pogon zlatare, već da organi reda neprekidno rade na ovom slučaju i utvrđivanju štete. Rudarsko topioničarski basen Bor im sve vreme pruža logističku i svaku drugu vrstu pomoći koja je neophodna, a u interesu dalje istrage, do okončanja procesa, neće se davati nikakve dodatne informacije.

Kao oštećena strana, kombinat bakra je zainteresovan da se slučaj efikasno istraži do kraja, a nakon rezultata istrage RTB Bor će uputiti odštetni zahtev.

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Stranačka hronika

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik