22. Jun 2018. Poslednja promena 2:35 PM, Jun 22, 2018

Počela sezona kupanja na otvorenim bazenima u Boru

Objavljeno u Društvo
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR – Topli prolećni dani omogućili su da otvoreni bazeni Ustanove sportski centar u Boru, ove godine počnu da rade ranije nego prethodnih godina. Prema rečima v.d. direktora ove Ustanove Bojane Dlbokić Dubočanin, sve pripreme za kupališnu sezone su završene na vreme, tako da su bazeni otvoreni deset dana pre zvaničnog početka leta.

„Ispitivanje vode je završeno. Temperatura vode u velikom bazenu je 24, a u malom 24,5 stepena. Ove godine obezbedili smo dovoljan broj spasilaca. Cena dnevne ulaznice je nepromenjena, 150 dinara, dok mesečna karta iznosi 2300 dinara, kaže Bojana Dlbokić Dubočanin, v.d. direktora Ustanove Sportski centar Bor.

Temperatura oko 30 podeoka Celzijusove skale, primamila je prve kupače koji kažu da je na bazenima sada najlepše jer još uvek nema velike gužve.

„Voda je čista, topla i prijatno je rashlađenje“ kažu Borani koji su drugog dana od otvaranja kupališne sezone došli na bazen.

Za odmor i igru dece posebno je opremljen i dvorišni deo bazena prema balon hali, koji je obogaćen ležaljkama i rekvizitima. Za starije uređen je i bife.

„Bife bazena smo ove godine dodatno opremili. Povećali smo asortiman hrane i pića, a bazene smo opremili ležaljkama i suncobranima“ kaže Bojana Dlbokić Dubočanin, v.d. direktora Ustanove Sportski centar Bor.

Tokom proleća i leta bazeni će za posetioce biti otvoreni svakog dana od 11 do 19 časova. Ustanova Sportski centar Bor organizuje i školu plivanja, koja za jedno dete košta 3000, a za drugo 1500 dinara.

Pogledajte

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Hronika Majdanpeka

Gosti: Selena Ristić Vitomirović, Dečiji centar ZaječarRadio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Hronika Boljevca