17. Aug 2018. Poslednja promena 11:12 AM, Aug 17, 2018

Počinje i kupališna sezona na bazenima u Majdanpeku

Objavljeno u Društvo
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

MAJDANPEK - Za razliku od prethodnih godina, kupališna sezona na zatvorenim bazenima, pri Sportsko rekreativnom centru „6. avgust“ u Majdanpeku, počeće na vreme, tačnije već za koji dan, poručuju nadležni iz ovog sportskog objekta.

S obzirom da su bazeni otvoreni samo tokom leta, tako smo pred početak sezone  temeljno očistili i usisali olimpijski i dva manja bazena, a danas bi trebalo da počne zagrevanje vode, kako bi do zvaničnog početka rada voda dostigla temperaturu od 26 stepeni“, kaže Sava Dragošanović, direktor SRC „6. avgust“ Majdanpek.

U međuvremenu, trebalo bi da stignu i rezultati analize kvaliteta vode, koju obavlja Zavod za javno zdravlje „Timok“ u Zaječaru, čime bi bili stvoreni uslovi za nesmetan početak rada“, dodaje Dragošanović, nadajući se da će sezona proteći bez nekih tehničkih problema, s obzirom na to da je objekat sagrađen još pre 27 godina i da u njega nije uloženo ništa u smislu investicionog održavanja.

Što se cene ulaznice tiče, iznos dnevne karte je nepromenjen, 150 dinara za odrasle i 80 za decu.

 

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Gost: Radiša Petković, koordinator rada Borskih osnovnih školaRadio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice

Gost: Maja Bakoč, v.d. direktor Turističke organizacije BorRadio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice