19. Sep 2018. Poslednja promena 10:02 AM, Sep 19, 2018

Usvojen završni račun budžeta opštine Boljevac za 2017. godinu

BOLJEVAC - Odbornici Skupštine opštine Boljevac su na današnjoj sednici usvojili odluku o završnom računu budžeta za 2017. godinu, Prema završnom računu budžeta opštine Boljevac za prošlu godinu, ukupni prihodi i primanja su ostvareni u iznosu od 582 miliona dinara, odnosno 85 procenata u odnosu na plan. Rashodna strana iznosi oko 80 posto, a budžetski suficit je 31 milion dinara.

Javno komunalno preduzeće "Usluga" će prema odluci Skupštine, ove godine biti subvencionisano sa 10 miliona dinara. Na sednici je doneta odluka i o kreditnom zaduživanju u iznosu od 25 miliona dinara, a sredstva će biti utrošena za kapitalno održavanje pet gradskih ulica, pešačke zone u glavnoj ulici i za nastavak radova na zameni javne rasvete štedljivim sijalicama.

Skupštinskom odlukom je regulisano podizanje i održavanje spomen obeležja i spomenika kulture, uključujući i njihovu konzervaciju i restauraciju.

Usvojen završni račun budžeta opštine Boljevac za 2017. godinu, 14.jun 2018. (RTV Bor)

Pogledajte

Gost: Milan Jelenković, načelnik Odeljenja Republičkog zavoda za statistiku u ZaječaruProdukcija: Radio televizija Bor...

Kategorija: Gosti Budilice

Gost: Milutin Simić, v. d. direktor JKP „Toplana“ BorProdukcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik