17. Aug 2018. Poslednja promena 11:12 AM, Aug 17, 2018

Prijem građana u Opštini Bor

Objavljeno u Društvo
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR - Većina komunalnih probleme za čije rešavanje su se građani Bora obratili lokalnoj samoupravi u protekla dva meseca od kada je ponovo uvedena praksa prijema građana jednom nedeljno, uspešno je rešena većim angažovanjem javnih i javno komunalnih preduzeća, kažu u Opštini Bor. Pokazalo se da je najbolji način da se sazna koji problemi muče građane i na koji način  lokalna samouprava može da im pomogne direktan razgovor sa njima, a praksa prijema građana svakog četvrtka biće nastavljena i u narednom periodu, dok bude interesovanja.

U dosadašnjim razgovorima, najčešće teme bile su o nezaposlenosti, socijalnim problemima i pitanju stanovanje. Tako je bilo i ovog četvrtka, ističe Branko Perić, zamenik predsednika Opštine Bor i dodaje da je jedini način da lokalna samouprava pomogne po pitanju zapošljavanja program Lokalnog akcionog plana zapošljavanje, gde će ove godine preko javnih radova, samozapošljavanja i novog zapošljavanja posao moći da dobije nekoliko stotina Borana.

Prijem lokalna samouprava, 14.jun 2018. (RTV Bor)

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Gost: Radiša Petković, koordinator rada Borskih osnovnih školaRadio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice

Gost: Maja Bakoč, v.d. direktor Turističke organizacije BorRadio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice