24. Apr 2019. Poslednja promena 3:16 PM, Apr 23, 2019

Velika tragedija u Majdanpeku: Radnik pronađen mrtav u rudniku

Objavljeno u Hronika
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

MAJDANPEK – Tridesetogodišnjeg Aleksandra Stojanovića, zaduženog za održavanje transportnih traka na drobljenju u majdanpečkom rudniku bakra, noćas su kolege iz treće smene pronašle u beživotnom stanju na radnom mestu. Nesrećni mladi čovek je, prema kazivanju očevidaca, oko 23 sata i 15 minuta pošao u redovan obilazak pogona i, pošto se nije vratio, kolege su krenule za njim. Pronašli su ga kako leži pored trake, bez bilo kakvih vidljivih povreda na telu, navodi se u saopštenju Službe za informisanje RTB-a Bor.

Da li je u pitanju prirodna smrt, pokazaće u toku dana izveštaj obducenta iz Niša. Nadležni u Rudniku bakra Majdanpek odmah su o ovoj tragediji obavestili sve nadležne instance, rudarsku inspekciju i policiju, tako da se rezultati istrage očekuju vrlo brzo. Ne možemo dati nikakvu izjavu dok nadležni organi ne konstatuju pravi uzrok smrti. Nesrećni mladi čovek je, bez tragova povreda, pronađen kako leži pored uređaja koji je opsluživao  - kaže Saša Perišić, pomoćnik generalnog direktora RTB-a Bor za bezbednost i zdravlje na radu.

Prerano nastradali Aleksandar Stojanović, kako kažu njegove kolege, bio je neobično vredan i savestan radnik, dobar suprug i otac dve devojčice.

 

Više iz ove kategorije Uhapšen za ubistvo »

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Stranačka hronika

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik