19. Sep 2018. Poslednja promena 3:39 PM, Sep 18, 2018

Dan otvorenih vrata u Policijskoj upravi u Boru

Objavljeno u Društvo
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR- Više od dvadeset mladih ljudi došlo je u Policijsku upravu u Boru  da se informiše o upisu u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici. Većina njih su srednjoškolci, koji ne mogu da nadju posao, ali ima i onih kojima je ovaj poziv porodična tradicija.

Dani otvorenih vrata su  organizovani u cilju da se mladim ljudima koji će se prijaviti približi način sprovođenja konkursa , selekcije kandidata  i upoznaju se sa pravima i obavezama  po završetku obuke“, rekao je Dragan Munćan, savetnik za profesionalnu orjentaciju.

 Konkurs za prijem kandidata za osnovnu policijsku obuku na području borskog okruga  traje od 20. juna do 20. jula.

Kandidati se prijavljuju u solidnom broju. Po konkursu Policijska uprava Bor prima 15 policijskih službenika“, dodao je Dragan Munćan.

Obuka za policijace u Sremskoj Kamenici traje do godinu dana, a pripravnički staž je šest meseci. Uslovi za prijem na konkurs, između ostalih, su da je kandidat državljanin Srbije,  da mu je najmanje godnu dana prijavljeno prebivalište na području Republike Srbije, da je prijavljen u mestu prebivališta gde je konkurisao, zatim  da nema manje od 18, a više od 24 godine i da ima srednje četvorogodišnje obrazovanje. U planu je da ove godine u celoj Srbiji bude primljeno 900 kandidata.

Više iz ove kategorije Počelo rušenje drvenih baraka »

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Stranačka hronika