19. Sep 2018. Poslednja promena 3:39 PM, Sep 18, 2018

Nastavlja se sanacija krovne konstrukcije u Sportskom centru

Objavljeno u Društvo
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR-Sanacija dela krovne konstrukcije iznad bazena i  kompletno uređenje tušiona u Ustanovi Sportski centar počinje sredinom naredne nedelje. Očekivanja su da će poslovi  biti završeni sredinom avgusta.

Pošto je rekonstrukcija krova skupa investicija, ona se obavlja parcijalno.

Preostalo nam je da saniramo još trećinu krovne konstrukcije, a u tušionama ćemo zameniti podne i zidne pločice, rekla je direktor Ustanove Sportski centar u Boru Bojana Dlbokić Dubočanin.

Sportski centar  je veliki kompleks i za njegovo održavanje neophodna su i velika finansijska ulaganja. U narednom periodu u planu je  nastavak sređivanja ove sportske ustanove u koju se ozbiljnije nije ulagalo od početka rada pre skoro tri decenije.

Zaista je potrebno puno para za sanaciju, ali mi ćemo raditi po prioritetima. U sklopu Sportskog centra su Aerodrom i Crni Vrh, dva kompleksa koja traže takođe velika ulaganja, dodala je Bojana Dlbokić, Dubočanin.

Ulagalo se dosta i u prethodnom periodu,  kaže Bojana Dlbokić. Obezbeđeni su sportski rekviziti za kolketivne sportove, košarku, rukomet i odbojku, zamenjen parket u velikoj dvorani, a u planu je i u maloj. Takođe je na vreme završen remont postrojenja na otvorenom bazenu.

 

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Stranačka hronika