26. Apr 2019. Poslednja promena 3:04 PM, Apr 25, 2019

Opština Bor dala u zakup i motel „Zlotske pećine“

Objavljeno u Društvo
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

ZLOT,BOR-Jedan od turističkih bisera Opštine Bor su svakako Zlotska pećina, njeno okruženje, ali i motel koji se nalazi uz samu obalu Zlotske reke. Na žalost ovaj kompleks godinama nije  korišćen na pravi način, a motel je radio samo povremeno. Da bi se sprečilo dalje propadanje lokalna samouprava je rekonstruisala ovaj ugostiteljski objekat i uložila značajna sredstva u rekonstrukciju visećeg mosta i ovih dana dala ga je  u zakup privatnom preduzetniku iz Zlota Slobodanu Madanoviću.

Objekat je u lošem stanju, Opština Bor  je završila neke radove, a preostalo moramo mi. U kuhinji nema elemenata, sobe su prazne i čeka nas velik posao , kaže zakupac Madanović.

Iako predstoji dosta posla  zakupac Slobodan Madanović smatra da će renoviranje motela Zlotske pećine trajati mesec dana. Osim što je ovaj kompleks značajan za dalji razvoj turizma u borskoj opštini, veoma je bitno da će uposliti za početak pet radnika, a u kasnijoj fazi, kako se posao bude širio, još pet. Motel je dat u zakup na pet godina.

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Stranačka hronika

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik