26. Apr 2019. Poslednja promena 3:04 PM, Apr 25, 2019

Aerodrom “Nikola Tesla” poklonio računarsku opremu zdravstvenim i predškolskoj ustanovi u Majdanpeku i Donjem Milanovcu

MAJDANPEK, DONJI MILANOVAC- Vršilac dužnosti generalnog direktora Aerodroma “Nikola Tesla” u Beogradu Saša Vlaisavljević uručio je, danas, u Majdanpeku i Donjem Milanovcu, računarsku opremu, poklon ove kompanije Opštoj bolnici u Majdanpeku, Zdravstvenoj stanici u Donjem Milanovcu i objektima Predškolske ustanove “Marija Munćan” u Majdanpeku i Donjem Milanovcu.

Predsednik Opštine Majdanpek Dejan Vagner zahvalio se, u ime lokalne samouprave, na vrednom poklonu koji će doprineti poboljšanju kvaliteta usluga zdravstvenih i predškolske ustanove i istakao da je odluka menadžmenta Aerodroma “Nikola Tesla” da pokloni po računar i štampač ovim ustanovama pravi primer društvene odgovornosti jedne uspešne kompanije.

Prvi čovek Aerodroma “Nikola Tesla” Saša Vlaisavljević istakao je da je, u minule četiri godine, ova kompanija ostvarila rekordni profit od 25 miliona evra i da je to bio motiv da se više posveti ulaganju u zdravstvo, školstvo i kulturu u gradovima širom Srbije i sličnu donatorsku akciju kompanije najavio je za dve nedelje, u Valjevu.

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Stranačka hronika

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik