19. Sep 2018. Poslednja promena 10:02 AM, Sep 19, 2018

Aerodrom “Nikola Tesla” poklonio računarsku opremu zdravstvenim i predškolskoj ustanovi u Majdanpeku i Donjem Milanovcu

MAJDANPEK, DONJI MILANOVAC- Vršilac dužnosti generalnog direktora Aerodroma “Nikola Tesla” u Beogradu Saša Vlaisavljević uručio je, danas, u Majdanpeku i Donjem Milanovcu, računarsku opremu, poklon ove kompanije Opštoj bolnici u Majdanpeku, Zdravstvenoj stanici u Donjem Milanovcu i objektima Predškolske ustanove “Marija Munćan” u Majdanpeku i Donjem Milanovcu.

Predsednik Opštine Majdanpek Dejan Vagner zahvalio se, u ime lokalne samouprave, na vrednom poklonu koji će doprineti poboljšanju kvaliteta usluga zdravstvenih i predškolske ustanove i istakao da je odluka menadžmenta Aerodroma “Nikola Tesla” da pokloni po računar i štampač ovim ustanovama pravi primer društvene odgovornosti jedne uspešne kompanije.

Prvi čovek Aerodroma “Nikola Tesla” Saša Vlaisavljević istakao je da je, u minule četiri godine, ova kompanija ostvarila rekordni profit od 25 miliona evra i da je to bio motiv da se više posveti ulaganju u zdravstvo, školstvo i kulturu u gradovima širom Srbije i sličnu donatorsku akciju kompanije najavio je za dve nedelje, u Valjevu.

Pogledajte

Gost: Milan Jelenković, načelnik Odeljenja Republičkog zavoda za statistiku u ZaječaruProdukcija: Radio televizija Bor...

Kategorija: Gosti Budilice

Gost: Milutin Simić, v. d. direktor JKP „Toplana“ BorProdukcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik