19. Sep 2018. Poslednja promena 10:02 AM, Sep 19, 2018

Dugovanja građana za komunalne usluge u Boru manja za šest miliona

Objavljeno u Ekonomija
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR - Ukupna dugovanja građana za komunalne usluge smanjena su u poslednja dva meseca za nešto više od šest miliona dinara, ali su i dalje velika, kažu u Javnom preduzeću za stambene usluge Bor.

Borani za komunalne usluge duguju 707 miliona dinara, od čega su 401 milion utužena potraživanja, dok su preostalih 306 miliona dinara dugovanja građana za period od oktobra 2017. do kraja avgusta 2018. godine za koje nisu podnete tužbe.

Uskoro će i građani koji imaju dugovanja za period od oktobra do decembra 2017. godine dobiti opomene, a ukoliko ne budu izmirili obaveze biće podnete tužbe. Za veća dugovanja, ukoliko građani imaju potrebu za tim i dalje je moguće potpisivanje reprograma.

U Javnom preduzeću za stambene usluge Bor podsećaju da su u slučaju pokretanja tužbe troškovi znatno veći zbog usluga javnih izvršitelja.

Dugovanja građana za komunalne usluge u Boru manja za šest miliona, 4.septembar 2018. (RTV Bor)

Pogledajte

Gost: Milan Jelenković, načelnik Odeljenja Republičkog zavoda za statistiku u ZaječaruProdukcija: Radio televizija Bor...

Kategorija: Gosti Budilice

Gost: Milutin Simić, v. d. direktor JKP „Toplana“ BorProdukcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik