21. Jan 2019. Poslednja promena 2:50 PM, Jan 21, 2019

Ubistvo u borskom naselju Brezonik

Objavljeno u Hronika
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR - Alemša Amzovski Turku (39) ubijena je noćas oko 1 sat i 30 minuta u kući u Herderovoj ulici u borskom naselju Brezonik. U nju je iz lovačke puške više hitaca ispalila pedesetdvogodišnja A.O, koja je posle ubistva bivše prije uhapšena. Alemša Turku je preminula na licu mesta.

U trenutku ubistva u kući su bile i ćerke i suprug ubijene Fadil Turku, koji je u pucnjavi ranjen. On ističe da je osumnjičena ispalila više hitaca i iako su pokušali da se zaštite prelaskom u drugu sobu hicima kroz prozor ubila njegovu suprugu. Prema njegovim rečima razlog ubistva je što se ćerka, koja je bila udata za sina osumnjičene, vratila kući, jer je muževljeva porodica kako navodi, maltretirala.

Da li su neraščišćeni porodični odnosi, pravi razlog ovog ubistva koje je potreslo borsku javnost, utvrdiće detaljna istraga. Zbog postojanja sumnje da je izvršila teško ubistvo i krivično delo nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru su po nalogu tužilaštva, osumnjičenoj A. O. odredili zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedena tužiocu.

Više iz ove kategorije Zaječar:Podmetnuta bomba? »

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Gost: Radiša Petković, koordinator rada borskih osnovnih školaRadio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice

Gosti: Blagoje Ivić, trener ŽKK BorDanijela Vučković, ŽKK BorRadio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice