26. Apr 2019. Poslednja promena 3:04 PM, Apr 25, 2019

Imovinski odnosi koče uređenje stadiona FK Bor

Objavljeno u Sport
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR - Lokalna samouprava u Boru podnela je još krajem prošle predlog Vladi Republike Srbije da stadion Fudbalskog kluba Bor, koji je u vlasništvu države, bez naknade prebaci u vlasništvo Grada Bora, kako bi se omogućilo ulaganje iz gradskog budžeta u uređenje stadiona i prostorija koje su njegovom sastavu.

Međutim, do toga nije došlo, jer postoji problem sa imovinsko pravnim odnosima. Prema rečima Igora Jankovića, člana Gradskog veća zaduženog za sport, na rešenje koje je doneo republički Geodetski zavod, koja je osnova za nastavak procesa, uložena je žalba fizičkog lica, zbog odluke Opštinskog suda u Boru iz 2000. godine kojim mu je dato vlasništvo nad delom prostorija na stadionu, van upravne zgrade.

Dok ovaj spor ne bude gotov i žalbena komisija Geodetskog zavoda ne donese konačno rešenje neće biti pomaka u procesu, kaže Janković.

Imovinski odnosi koče uređenje stadiona FK Bor, 8.oktobar 2018. (RTV Bor)

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Stranačka hronika

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik