23. Feb 2019. Poslednja promena 3:47 PM, Feb 23, 2019

Opština Majdanpek oglasila zakup poljoprivrednog zemljišta

Objavljeno u Poljoprivreda
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

MAJDANPEK - Opština Majdanpek objavila je oglas za davanje u zakup  poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini.

Ukupna površina poljoprivrednog zemljišta koje se daje u zakup iznosi 506 hektara i nalazi se u 14 katastarskih opština“, kaže Suzana Boškić, predsednik komisije iz Službe imovinsko pravnih poslova Opštinske uprave Majdanpek.

Ukoliko bude bilo zainteresovanih ponuđača, 1. novembra biće organizovan obilazak lokacija na kojima se nalazi poljoprivredno zemljište koje se daje u zakup. Rok za podnošenje prijava je 5. novembar, do kad se na pisarnici  Opštinske uprave i u mesnim kancelarijama mogu preuzeti formulari, potrebni za prijavljivanje, uz ostalu prateću dokumentaciju“, dodaje Boškić.

Za zakup se mogu prijaviti fizička i pravna lica, s tim što se zemljište izdaje isključivo u poljoprivredne svrhe. Licitacija je zakazana za 9. novembar, u 11 sati, a sve neophodne informacije zainteresovani mogu dobiti na sajtu Opštine Majdanpek, ili u seoskim mesnim kancelarijama.

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Stranačka hronika

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik