26. Apr 2019. Poslednja promena 3:04 PM, Apr 25, 2019

Igrališta i parkići dobijaju novi izgled

Objavljeno u Društvo
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR-Sanacija dečijih igrališta i parkića u Boru i dalje traje. Ovih dana je počelo uređenje tri igrališta- kod Osnovne škole “Dušan Radović“, na Trećem kilometru i kod Doma kulture.

Novcem iz budžeta se menja postojeća podloga novom gumenom u skladu sa Pravilnikom o bezbdosti dece na dečijim igralištima.Osim toga postavićemo i nekoliko novih rekvizita, ofarbati stare , a novi izgled dobiće i ograda. Na igralištu na Trećem kilometru planiramo da  asfaltiramo jedan deo, da podignemo  žičanu ogradu i postavimo rekvizite za mali fudbal i košarku. Na terenima kod Osnovne škole„Dušan Radović“ u postojećem „kavezu“ teren za rukomet, mali fudbal i odbojku dobiće novu podlogu i rekvizite, a biće postavljena i nova podloga.U delu za košarku biće presvučen novi sloj asfalta , postavićemo  nove koševe“, rekao je Igor Janković, član Gradskog veća.

Vrednost  radova na igralištima kod Doma kulture i Osnovne škole „Dušan Radović“ je po četiri miliona dinara, a na Trećem kilometru 500 hiljada dinara. Takođe, pri kraju je farbanje postojećih i zamena dotrajalih rekvizita u dečijim parkićima. Ovi poslovi su povereni licima angažovanim na javnim radovima u Javno komunalnom preduzeću Treći oktobar, a sanacija igrališta grupi izvođača.

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Stranačka hronika

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik