10. Dec 2018. Poslednja promena 3:39 PM, Dec 9, 2018

Borska Toplana u upravnom odboru Toplana Srbije

Objavljeno u Društvo
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR - Predstavnici Javno komunalnog preduzeća Toplana Bor ušli su u upravni odbor Toplana Srbije, udruženja koje okuplja sve toplane u Srbiji.

Istočna Srbija dugo nije imala predstavnika u upravnom odboru, a to bi trebalo da obezbedi mogućnost jednostavnijeg odlučivanja o pojedinim pitanjima koje su od značaja za borsku toplanu.

Prema rečima Milutina Simića, direktora JKP Toplana Bor, aktivno učestvovanje u donošenju odluka omogućiće lakšu realizaciju projekta koji su neophodni borskoj toplani. To se pr5e svega odnosi na prelazak na korišćenje alternativnih goriva, a ne uglja, jer je borska toplana jedna os dvega tri u Srbiji koja još uvek koristi ugalj.

Ostali projekti sa kojima će konkurisati borska toplana su sanacija B magistrale, preko koje se greju stanovnici naselja Metalurg i Novi gradski centar i poboljšanje grejanja u GHI Naselju.

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Gost: Boban Đorđević, direktor Matične biblioteke „Svetozar Marković“ ZaječarRadio televizija Bor ( RTV...

Kategorija: Gosti Budilice