21. Jan 2019. Poslednja promena 2:52 PM, Jan 21, 2019

Ministar zdravlja o hapšenju medicinskog radnika u Boru

Objavljeno u Hronika
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR - Komentarišući vest o hapšenju medicinske sestre zbog prodaje metadona, ministar zdravlja Republike Srbije dr Zlatibor Lonačar je rekao je da akcija policije pokazuje da nema zaštićenih i da su pojedinačni slučajevi poput ovoga sramota za profesiju, jer na taj način pojedinac omalovažava celu zdravstvenu profesiju u kojoj 99 odsto zaposlenih pošteno obavlja svoj posao.

On je naglasio da će Ministarstvo zdravlja već danas izdati nalog svim bolnicama u Srbiji da pojačaju kontrolu ulaza i izlaza lekova koji su interesantni za zavisnike i da će tražiti da najmanje tri osobe prekontrolišu nabavku, ali i izdavanje takvih lekova.

Ministarstvo ne može da se meša u istragu, rekao je Lončar, ali je želja svih zaposlenih u resoru zdravlja da se takvi pojedinci najoštrije kazne

Direktor bolnice u Boru Goran Joksimović rekao je da će ta zdravstvena ustanova formirati komisiju za unutrašnji nadzor, koja će doneti svoj zaključak i o tome obavestiti Ministarstvo.

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Gost: Radiša Petković, koordinator rada borskih osnovnih školaRadio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice

Gosti: Blagoje Ivić, trener ŽKK BorDanijela Vučković, ŽKK BorRadio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice