24. Feb 2019. Poslednja promena 3:47 PM, Feb 23, 2019

Majdanpečki putari spremni za novi snežni talas

Objavljeno u Društvo
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

MAJDANPEK - Prvi snežni talas u decembru nije iznenadio majdanpečke putare. Predstojeći, koji meteorolozi najavljuju za sredinu februara radnici Javnog preduzeća za puteve i građevinsko zemljište Majdanpek, takođe, spremno dočekuju.

Na raspolaganju imamo dovoljno mehanizacije, kao i industrijske soli i kalcijum hlorida, kojima ćemo ove zime, umesto mešavine sa rizlom,  posipati ulice, trotoare i druge javne površine u gradu, s obzirom na to da su velike količine ovog granulata pravile probleme, nakon topljenja snega, od oštećenja vozila do zapušivanja atmosferskih kanalizacija“, kaže Dejan Mladenović, vršilac dužnosti direktora Javnog preduzeća za puteve Majdanpek.

U preduzeću ima i dovoljno radnika koji ručno održavaju stepeništa u gornjem delu grada, u ukupnoj dužini od oko dva kilometra.

Inače, majdanpečki putari zaduženi su za održavanje oko 100 kilometara saobraćajnica u gradu, kao i lokalnih i nekategorisanih puteva u opštini.

 

Majdanpečki putari spremni za novi snežni talas, 6. januar 2019. (RTV Bor)
Više iz ove kategorije Prvorođene bebe u Majdanpeku »

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Stranačka hronika

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik