23. Feb 2019. Poslednja promena 3:47 PM, Feb 23, 2019

BK „Miners“ darovao božićnim paketićima svoje male sugrađane

Objavljeno u Društvo
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

MAJDANPEK - Vreme  novogodišnjih i božićnih praznika je vreme darivanja, a poklonima se uvek najviše obraduju najmlađi. Članovi Boks kluba „Miners“ iz Majdanpeka, ugostili su juče, na Badnji dan, svoje male sugrađane, za koje su pripremili  božićne paketiće, učinivši na taj način ovaj praznik još radosnijim.

Drago nam je da smo povodom ovog lepog i značajnog hrišćanskog praznika pričinili radost našim najmlađim sugrađanima. Nadamo se da će našim primerom krenuti i drugi majdanpečki klubovi, a ima ih preko dvadeset, da će upriličiti nešto slično i za neke druge praznike u godini, jer na taj način učimo decu vrlinama koje treba da krase sportiste, uz naravno dobre rezultate na terenu“, rekao je Ivan Đorđević, predsednik Bokserskog kluba „Miners“ iz Majdanpeka, čestitajući pritom Božić svim svojim sugrađanima.

Ovaj  klub, inače, jedan je od najmlađih, ali i najuspešnijih sportskih kolektiva opštine Majdanpek. Ono na šta su u upravi kluba posebno ponosni je činjenica da su za kratko vreme u okrilje kluba okupili četrdesetak dečaka i devojčica.

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Stranačka hronika

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik