21. Jan 2019. Poslednja promena 4:36 PM, Jan 20, 2019

Radikalizacija štrajka u Republičkom geodetskom zavodu

Objavljeno u Društvo
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

SRBIJA - Na poslednjoj sednici Štrajkačkog odbora Republičkog geodetskog zavoda donete su odluke o radikalizaciji protesta. Doneta je odluka o održavanju protesta ispred Vlade Srbije koji će biti najavljen i organizovan u skladu sa zakonom o javnom okupljanju. Izražena je zabrinutost zbog neoglašavanja kabineta Predsednice Vlade Ane Brnabić kao i nadležnih ministarstava. Za danas je zakazan  razgovor pregovaračkog tima sa ministrom rada Zoranom Đorđevićem i vršiocem dužnosti direktora Inspektorata za rad Stevanom Đurovićem. Sindikati očekuju veoma brzo donošenje rešenja o ukidanju nezakonitih odluka o premeštanju i šikaniranju članova štrajkačkog odbora kao i uspostavljanju režima štrajka koji bi bio u skladu sa odlukama Štrajkačkog odbora.

Sindikati će se povodom najnovijih dešavanja i stanja u Republičkom geodetskom zavodu obratiti i Kancelariji Svetske banke i zatražiti razgovor sa misijom čija se poseta najavljuje iduće nedelje. 

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Gost: Radiša Petković, koordinator rada borskih osnovnih školaRadio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice

Gosti: Blagoje Ivić, trener ŽKK BorDanijela Vučković, ŽKK BorRadio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice