21. Jan 2019. Poslednja promena 4:36 PM, Jan 20, 2019

Umanjenje za grejanje od januarskih računa

Objavljeno u Društvo
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR-Januarski  računi za grejanje biće umanjeni za više od 30 odsto  korisnicima u borskim naseljima Novi gradski centar, Metalurg i u delu ulice Devete brigade od broja pet do 11. Tako će primera radi za stan od 60 kvadratnih metara račun biti umanjen za oko 2.500 dinara. Odluka o korekciji je doneta, jer su usled havarije na vrelovodu u decembru pet dana bez grejanja bili žitelji ovih delova grada.

Bez odluke nadzornog odbora nismo mogli da umanjimo decembarske račune i zato ćemo korigovati januarske račune za grejanje za broj dana kada su radijatori bili hladni. U finansijskom smislu to iznosi oko čeiri i po miliona dinara za 106 hiljada kvadratnih metara“, rekao je Slaviša Frišković,  v.d.direktora JP za stambene usluge Bor.

Od Nove godine novina je da će građani u Boru račune za komunalne usluge za prehodni mesec, zaključno sa zadnjim danom, dobijati do desetog u tekućem mesecu. To će omogućiti pravovremene korekcije, a ne sa zakašnjenjem, kao što je bilo ovo umanjenje  računa zbog lošeg grejanja.

 

 

Više iz ove kategorije Svi putevi u Boru prohodni »

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Gost: Radiša Petković, koordinator rada borskih osnovnih školaRadio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice

Gosti: Blagoje Ivić, trener ŽKK BorDanijela Vučković, ŽKK BorRadio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice