26. Apr 2019. Poslednja promena 3:04 PM, Apr 25, 2019

Početak izlagačke sezone u Majdanpeku

Objavljeno u Kultura
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Grupnom izložbom članova Udruženja umetnika Majdanpek sinoć je u galeriji Centra za kulturu otvorena ovogodišnja izlagačka sezona, tokom koje će likovna publika moći da vidi ukupno 14 izložbi. Udruženje umetnika Majdanpek predstavilo se svojim sugrađanima likovnim i vajarskim radovima, umetničkim fotografijama, kao i muzikom. Prva ovogodišnja izložba u gradskoj galeriji otvorena je do 6. februara.

MAJDANPEK- Grupnom izložbom članova Udruženja umetnika Majdanpek sinoć je u galeriji Centra za kulturu otvorena ovogodišnja izlagačka sezona, tokom koje će likovna publika moći da vidi ukupno 14 izložbi.

Udruženje umetnika Majdanpek, koje postoji od 2009. godine i koje okuplja 31 člana, predstavilo se likovnim i vajarskim radovima, umetničkim fotografijama, kao i muzikom u izvođenju lokalne grupe “Hand made”, koja spojem izvornog i modernog zvuka, tradicionalnih i savremenih instrumenata, čuva kulturnu tradiciju ovog podneblja.

Prva ovogodišnja izložba u gradskoj galeriji otvorena je do 6. februara.

Inače, Centar za kulturu Majdanpek raspisao je i konkurs za učešće na ovogodišnjoj, 17. međunarodnoj izložbi “Žene slikari”. Umetnice iz zemlje i inostranstva na ovoj jedinstvenoj izložbi mogu se predstaviti radovima u tehnikama - slikarstvo, crtež, grafika, skulptura i digital art. Konkurs je otvoren do 22. marta.

 

Početak izlagačke sezone u Majdanpeku, 17.januar 2019. (RTV Bor)

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Stranačka hronika

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik