26. Apr 2019. Poslednja promena 3:04 PM, Apr 25, 2019

Iza JKP „Vodovod“ Majdanpek dinamična, poslovna 2018. godina

Objavljeno u Društvo
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

MAJDANPEK - U Javnom komunalnom preduzeću „Vodovod“ iz Majdanpeka, proteklu 2018. ocenjuju kao uspešnu i dinamičnu poslovnu godinu.

Osim tekućih poslova, u tri radne jedinice za vodosnabdevanje, iznošenje smeća i pogrebne usluge, urađeno je dosta i u investicionom smislu. U gornjem delu Majdanpeka zamenjeno je 400 metara dotrajalih vodovodnih cevi, novim polietilenskim, nabavljeno je 40  kontejnera za grad i okolne seoske mesne zajednice, a urađeno je i proširenje novog groblja, uz izradu etaža i stepeništa.

Zahvaljujući lokalnoj samoupravi, koja je i osnivač našeg preduzeća, nabavljena je nova kombinovana mašina, rovokopač, dok smo iz sopstvenih sredstava kupili rezač asfalta, tabač, kao i drugu neophodnu opremu i alat za tekuće poslove“, kaže Nebojša Zarkov, vršilac dužnosti direktora JKP „Vodovod“ Majdanpek.

Prvi značajniji poslovi koji uskoro očekuju zaposlene u ovom preduzeću jesu zamena dela cevovoda u Debelom Lugu, selu u opštini Majdanpek koje ima dosta problema sa vodosnabdevanjem, kao i zamena vodomera, odnosno baždarenje ovih uređaja prema utvrđenom rasporedu po ulicama.

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Stranačka hronika

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik