26. Apr 2019. Poslednja promena 3:04 PM, Apr 25, 2019

Sokolsko društvo Bor proglasilo najbolje rekreativce

Objavljeno u Sport
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR - Odlukom upravnog odbora Sokolskog društva Bor, izabrani su najbolji sportski rekreativci za 2018. godinu. Za najbolju rekreativku u kategoriji veterana izabrana je profesor fizičkog vaspitanja u penziji Lidija Todorović, dok su najbolji mladi sportisti u prošloj godini bili Magdalena Sinanović i Emir Lisica.

Treniram fudbal sedam godina, nije mi prva nagrada, ali sam zadovoljan što sam je dobio“, rekao je najbolji rekreativac u kategoriji mladih sportista Emir Lisica.

Prezadovoljna sam. Zahvalnost dugujemo treneru Plesnog kluba Lido Lidiji Todorović, koja nas vodi, a  nagradu smo dobile za takmičenje u Domu sindikata u Beogradu“, rekla je najbolja rekreativka u kategoriji mladih sportista Magdalena Sinanović.

Ovo mi je još jedna značajna nagrada, zaista sam zadovoljna. Ja vodim školu plesa, ali rado predstavljam i grad Bor i pomažem u radu Sokolskog društva“, istakla je najbolja rekreativka u kategoriji veterana Lidija Todorović.

Zadaci Sokolskog društva u četvorogodišnjeg periodu uspešno su realizovani, a očekuje se da će tako biti i ove i narednih godina.

Prvo i značajno pitanje je što smo unapredili rekreativni rad društva, obogatili društvo sa novih 20 članova, 2015. godine posle 17 godina doveli smo Crvenu zvezdu u Bor, imamo izvanrednu saradnju sa inostranstvom Slovenijom, Češkom, Rumunijom i Bugarskom, zbog čega smo dobili pohvale od strane Ministarstva omladine i sporta. U prethodnom periodu radili smo na omasovljenju i borili smo se da što više dece školskog uzrasta odvedemo u prirodu. I u narednom periodu nastavićemo sve redovne aktivnosti u oblasti rekreativnog sporta, koje ćemo obogatiti novim sadržajem. Naročito ćemo obratiti pažnju na rekreativno pešačenje i više aktivnosti u prirodi“, istakao je Čeda Marković, predsednik Sokolskog društva Bor.

Na sednici je organizovan prijem novih članova, a za podršku, dugogodišnji rad i zalaganje najstarijim članovima društva i sponzorima uručene su zahvalnice.

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Stranačka hronika

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik