26. Apr 2019. Poslednja promena 3:04 PM, Apr 25, 2019

Obavezna zimska oprema i vožnja prilagođena uslovima na putu

Objavljeno u Društvo
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

SRBIJA - Javno preduzeće Putevi Srbije saopštilo je da su svi državni putevi prvog i drugog reda, prilazi graničnim prelazima i zimskim turističkim centrima prohodni i da se saobraćaj odvija neometano. Trenutno je na snazi drugi stepen pripravnosti, a ekipe putara su spremne da intervenišu u cilju bezbednog odvijanja saobraćaja. Na teritoriji Zaječara su mogući sitni odroni duž nestabilnih kamenih kosina, u klisurama, usecima, zasecima, na Đerdapskoj magistrali, gde se savetuje oprezna vožnja i poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije.

Postoji mogućnost pojave magle na pojedinim putnim pravcima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Javno preduzeće Putevi Srbije apeluje na vozače da ne kreću na put bez zimske opreme i lanaca koji su obavezni u brdovitim i planinskim terenima, kao i da poštuju ograničenja brzine i vožnju prilagode uslovima na putu.

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Stranačka hronika

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik