Za Sportski savez opštine Majdanpek – 6,3 miliona dinara

Članovi Skupštine Sportskog saveza  opštine Majdanpek na redovnom, godišnjem zasedanju usvojili su Program rada za 2019. koji će biti realizovan sredstvima opštinskog budžeta.  Pored redovnih aktivnosti, u planu je vraćanje pojedinih sportskih manifestacija, kao i rekonstrukcija sportskih igrališta.

 MAJDANPEK – Članovi Skupštine Sportskog saveza  opštine Majdanpek na redovnom, godišnjem zasedanju usvojili su Program rada za 2019. koji će biti realizovan sredstvima opštinskog budžeta, u iznosu od 6,3 miliona dinara, što je znatno više u odnosu na prethodnu godinu.

 Pored redovnih aktivnosti, u planu je vraćanje Open fun fudbalske škole, novogodišnjeg turnira u malom fudbalu, kao i nastavak turnira u sportskom obaranju ruku, prvi put, uspešno organizovanog  prošle godine.

Prema rečima Ivana Đorđevića, generalnog sekretara Sportskog saveza opštine Majdanpek, u planu je i rekonstrukcija sportskih igrališta, pre svega terena za odbojku na pesku u Donjem Milanovcu i igrališta u Rudnoj Glavi i Majdanpeku.

 Jedna od značajnijih manifestacija koje se očekuju je i Seoska sportska olimpijada u Rudnoj Glavi, koja ove godine obeležava pola veka od organizovanja prve manifestacije

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *